Winkelwagen

COVID-19: Belangrijke informatie voor onze klanten

We zullen u middels deze pagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en updates rondom het Covid-19 virus. Wij doen ons uiterste best om deze overmacht situatie tot een minimum te beperken. 
Corona virus zorgt voor langere levertijden


De huidige stand van zaken (per 14 oktober 2020)
De coronapandemie heeft een onvoorstelbare weerslag op de Nederlandse samenleving en ondernemingen in binnen en buitenland. Vrijwel alle sectoren hebben op dit moment te maken met (gedeeltelijke) bedrijfssluitingen en beperkingen in de uitvoer van hun dagelijkse werkzaamheden. De veiligheid van onze medewerkers, onze leveranciers en klanten heeft nog steeds de hoogste prioriteit. Om aan bovengenoemde personen een veilige (werk)omgeving te bieden blijven we de geldende RIVM-richtlijnen volgen. De onderstaande regels blijven van kracht en zijn aangepast op basis van de nu beschikbare informatie. Ze kunnen te allen tijde worden aangepast wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld door veranderende omstandigheden of regelgeving en geleerde lessen uit de praktijk.

We hebben daarom de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

1. Bestellingen kunnen ALLEEN OP AFSPRAAK in ons magazijn afgehaald worden;
2. Wij verzoeken leveranciers de goederen tot aan de deur te leveren;
3. Chauffeurs worden binnen NIET toegelaten;
4. Alle afspraken welke niet direct noodzakelijk vinden zoveel mogelijk online plaats;
5. Het dragen van een mondkapje is VERPLICHT voor alle niet personeelsleden in en rondom ons bedrijf;

We willen de gevolgen van het Coronavirus zoveel mogelijk beperken en rekenen dan ook op uw begrip en samenwerking. Wij werken (on)gewoon voor u door zodat u nooit zonder batterijen en accu's komt te zitten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.


De huidige stand van zaken in China

De Chinese economie draait weer, maar nu hebben ze weer te maken met geannuleerde exportorders waardoor er weinig tot geen schepen varen. Daarnaast meldt evofenedex een flinke stijging in luchtvrachttarieven vanwege de krapte. Deze complete verstoring van het logistieke proces zal naar verwachting tot medio 2021 duren. Op dit moment is het afwachten hoe deze situatie zich zal gaan ontwikkelen. China is zo’n belangrijke speler op de wereldmarkt dat het lastig is eromheen te opereren en de andere opties zijn beperkt. 

Onze excuses voor het ongemak. Heeft u nog vragen over levertijden, neem dan contact met ons op!