Dé batterijen en accuspecialist van Nederland... B2B only!

Winkelwagen

COVID-19: Belangrijke informatie voor onze klanten

We zullen u middels deze pagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en updates rondom het Covid-19 virus. Wij doen ons uiterste best om deze overmacht situatie tot een minimum te beperken. 
Coronapandemie maatregelen


De huidige stand van zaken (per 18 juni 2021)
De nieuwe versoepelingen zijn per 26 juni jl. ingegaan en veel sectoren krijgen steeds meer vrijheden terug. Door de corona crisis zijn we aardig op de proef gesteld en hebben we adequaat op de omstandigheden ingespeeld. Als gevolg van de lang gehoopte versoepelingen in het Corona beleid zien we voor bepaalde producten enorme variaties in het bestelgedrag van onze klanten. Wij vragen u bij voorbaat begrip voor deze extreme situatie, u mag van ons verwachten dat wij zo goed mogelijk kunnen blijven voorzien van de gevraagde batterijen en accu's  De veiligheid van onze medewerkers, onze leveranciers en klanten heeft nog steeds de hoogste prioriteit. Daarom werken een aantal van onze collega's nog steeds vanuit huis en blijven we de geldende RIVM-richtlijnen volgen. De onderstaande regels blijven van kracht en zijn aangepast op basis van de nu beschikbare informatie. Ze kunnen te allen tijde worden aangepast wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld door veranderende omstandigheden of regelgeving en geleerde lessen uit de praktijk. Als werkgever moet Batterij Import Nederland namelijk zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor haar medewerkers.

We hebben daarom de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

1. Bestellingen kunnen ALLEEN OP AFSPRAAK in ons magazijn afgehaald worden;
2. Alle afspraken welke niet direct noodzakelijk vinden zoveel mogelijk online plaats;
3. Het dragen van een faceshield is VERPLICHT voor al onze logistieke medewerkers en productiemedewerkers;
4. Het dragen van een mondkapje is VERPLICHT voor alle personen in en rondom ons bedrijf. Toegang alleen MET toestemming en onder begeleiding;

We willen de gevolgen van de Coronapandemie zoveel mogelijk beperken en rekenen dan ook op uw begrip en samenwerking. Wij werken (on)gewoon voor u door zodat u nooit zonder batterijen en accu's komt te zitten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.


Onze excuses voor het ongemak. Heeft u nog vragen over levertijden, neem dan contact met ons op!