Onze visie

Batterij Import Nederland is gespecialiseerd in de verkoop en assemblage van batterijen, accu’s, packs en dedicated electronica. De keuzes die wij maken in onze organisatie hebben impact op het milieu, de arbeidsomstandigheden en de veiligheid. Wij vinden het belangrijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en bewust keuzes te maken. Welke keuzes maken we?
MVO visie 
Klanten weten wat ze kopen
Steeds vaker worden onze klanten beoordeeld op MVO prestaties. Wij gaan die klanten helpen met het maken van bewuste keuzes. Dit doen we door inzicht te geven en transparante informatie te verschaffen over de impact van producten. Daarmee ontzorgen wij klanten in hun keuze voor duurzame oplossingen bij duurzame leveranciers. Onze kwaliteit uit zich in een hoge betrouwbaarheid en betrokkenheid.
 

“Koop wat je weet, weet wat je koopt”
 

Invloed in de keten
Wij willen eerlijke productie bevorderen en duurzaam inkopen. Daar ligt onze maatschappelijke impact. Wij proberen onze verantwoordelijkheid te nemen door bewust in te kopen. Dit doen we bij verantwoordelijk producerende fabrieken. We willen leveranciers controleren op kinderarbeid, milieu impact en arbeidsvoorwaarden. We gaan de afkomst van onze batterijen inventariseren en maken onze leveranciers bewust van onze veranderende eisen.
 

“Wij dragen bij aan verbetering voor mens en milieu.”
 

Intern de zaken op orde
Intern de zaken goed op orde hebben is onderdeel van ons beleid. Iedere medewerker neemt deel aan het verbeterproces en weet wat wij met MVO doen. Wij gaan onze milieu-impact meten en investeren in milieubesparende maatregelen. Niet te veel praten, maar daadkrachtig en doelgericht voor innovatie en vernieuwing zorgen. Vooral de transport- en verpakkingswereld ontwikkelen zich snel. Bewustwording groeit over de gevaren van transport van batterijen en de regels voor verpakkingen nemen toe. Wij willen voorop lopen op het gebied van veilige verpakkingen en duurzaam transport.logo Adbobe PDFMVO Visie NL ››logo Adbobe PDF CSR Statement UK ››