HRM

De fundering van Batterij Import Nederland BV wordt gevormd door haar medewerkers en zij zijn de bron van ons succes. Met dit in gedachten, waarderen en ontwikkelen wij onze medewerkers door middel van onze HR-beleid.

Wij bieden:

  • Een platte organisatiestructuur met korte lijnen waardoor we flexibel en adequaat kunnen reageren.

  • Een No-nonsense cultuur tezamen met een ISO 9001 en 14001 certificering, gebruiksvriendelijk computersysteem waarmee we op een gemakkelijke manier informatie kunnen delen.


Batterij Import Nederland is regelmatig op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen die voor langere tijd een arbeidsrelatie willen aangaan en willen groeien binnen ons bedrijf. Voor meer informatie of een open sollicitatie kunt u een email sturen naar personeelszaken.

Stuur een email naar HRM

 

 


 

Vactures

Wij zijn per direct op zoek naar 2 logistieke medewerkers 0,6 FTE (24 uur) en 2 productie medewerkers 0,6 FTE (24 uur)

Als Logistiek medewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in ons magazijn. Denk hierbij aan het ontvangen van ingekochte goederen, productieorders begeleiden, orders picken, het verwerken van retouren, het inpakken en verzendklaar maken van producten, het beheren van de voorraad en het opgeruimd houden van het magazijn.

Als productie medewerker ben je verantwoordelijk voor het op de juiste en meest efficiënte manier produceren van batterypacks, bekabeling, connectoren en alle ander aanverwante artikelen de wij in ons bedrijf produceren. De nadruk ligt op kwaliteit en effectief produceren, zodat de klant een goed en veilig en verzorgt product ontvangt!

Functie-eisen Voor beide functies zijn wij op zoek naar een kandidaten die zich herkennen in de onderstaande punten:

• Je hebt VMBO-MBO werk- en denkniveau
• Je bent nauwkeurig, proactief, praktisch en flexibel
• Je bent communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld
• Je bent parttime beschikbaar (24 uur per week)
• Fysiek in een goede conditie

Wat bieden wij jou? Een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische organisatie. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen! Bij dit alles hoort natuurlijk een passend salaris, vakantiedagen en eventueel reiskostenvergoeding.

Interesse? Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gea Daniels of Eric van de Laar op telefoonnummer 0413-212222. Je sollicitatiebrief + CV ontvangen we graag via gd@batimp.nl