groothandel in batterijen, accu's en custom-made batterypacks

Shopping Cart 0
€ 0,00

Over Batterij Import Nederland BV

Het team van BatterijImport Nederland
Wij zijn sinds 1982 actief als technische groothandel en bieden u een zeer ruim assortiment aan batterijen, accu's, custom-made batterypacks en dedicated elektronica. Ons team van staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uiteraard om uw bestellingen te verwerken.
Ons bedrijf is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:30, vrijdag tot 17:00 uur.

Waar staan wij voor?
Batterij Import Nederland hecht waarde aan persoonlijke en duurzame relaties met klanten. Binnen ons bedrijf heerst een open cultuur. De volgende termen zijn zeer belangrijk voor ons;

  • Betrouwbaarheid
  • Servicegerichtheid
  • Betrokkenheid
  • Klantgerichtheid
  • Kwaliteit
  • Milieuvriendelijkheid
  • Duurzaamheid


Onze organisatie

De platte organisatiestructuur geeft ons de mogelijkheid snel en flexibel te kunnen reageren, maar vooral u te herkennen, op elke afdeling, zodat we een persoonlijk tintje kunnen geven aan onze samenwerking. Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers zijn daar volledig op ingesteld. De korte lijnen, onze no-nonsense cultuur tezamen met ons kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001 en 14001) zorgen ervoor dat we met de juiste kwaliteit kunnen leveren. Maar belangrijker nog om de continuïteit daarvan te handhaven.

Onze core-business
Onze bedrijfsactiviteiten kunnen onderverdeeld worden in drie onderdelen. De groothandelsactiviteiten en battery-packmaking en de elektronica-afdeling "Special Products" en onze Li-ion design- en productiefaciliteit. 

 

 

core-business Batterij import Nederland

 

Zoekt u een een ISO gecertificeerde groothandelaar in o.a. batterijen, accu's, batterijen- en accupacks en dedicated elektronica met ruim 37 jaar ervaring en kennis?

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!