Winkelwagen

Extra maatregelen Coronavirus

Coronavirus

Erp, 30 maart 08:33 

DPD geeft aan dat ALLE niet voedselgerelateerde zendingen naar België onherroepelijk retour worden gezonden! Het standpunt van DHL hierin is nog onduidelijk.

Het Coronavirus beheerst inmiddels het dagelijks leven. De overheid heeft verregaande maatregelen getroffen om verdere besmettingen te voorkomen. Wij willen graag bijdragen aan de bestrijding en iedereen de komende tijd veel sterkte toe wensen, met name onze collega's uit Erp en alle andere inwoners van Erp. We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers heeft uiteraard de hoogste prioriteit. We doen er alles aan om de continuïteit van onze bedrijfsvoering te waarborgen.

We hebben daarom de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

1. Bestellingen kunnen niet meer in ons magazijn afgehaald worden;

2. Wij verzoeken leveranciers de goederen tot de deur te leveren;

3. Chauffeurs worden binnen niet meer toegelaten;
4. Bestellingen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en overheidsdiensten worden met voorrang behandeld en geleverd;
 
5. Alle fysieke afspraken welke niet direct noodzakelijk zijn worden afgezegd.

6. Er wordt momenteel gespreid gewerkt en in ploegen om de productie op de assemblage-afdeling zo goed mogelijk door te laten lopen
 

We willen de gevolgen van het Coronavirus zoveel mogelijk beperken en rekenen dan ook op uw begrip en samenwerking. Dat betekent dat wij vooralsnog alle goederen blijven ontvangen en verzenden. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd. Het is in ieders belang om de continuïteit van onze bedrijfsactiviteiten te waarborgen.

Wij werken (on)gewoon voor u door zodat u nooit zonder batterijen en accu's komt te zitten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. 


Voor de actuele informatie omtrent transport en levertijden Lees meer…Opgelost! | Spoedreparatie stroomnetwerk Enexis

Breuk glasvezel
Alle systemen zijn weer in de lucht. We verwachten alle orders gewoon vandaag te kunnen verwerken. Excuses voor het ongemak.

08:30 Door een spoed reparatie aan het stroomnetwerk van Enexis hebben we op dit moment geen internet en ook geen telefonie beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Naar verwachting zullen in het begin van de middag alle systemen weer online zijn. Excuses voor het ongemak!  
Peugeot en Total gaan samen accupakketten bouwen

Saft Batteries - a company of Total
Olie- en gasbedrijf Total, het moederbedrijf van Saft Batteries, heeft onlangs aangekondigd om samen met Peugeot accupakketten voor elektrische auto's te gaan bouwen. Peugeot en Total hebben hiervoor een joint venture opgestart en zal met steun van de Europese Commissie een fabriek in Frankrijk gaan bouwen en in Duitsland komt een productiecentrum.

Automotive Cell Company (ACC) gaat jaarlijks voor ruim één miljoen elektrische auto’s accu’s produceren, hetgeen in een marktaandeel van 10 tot 15 project moet resulteren. De batterijtechnologie is uiteraard afkomstig van dochterbedrijf Saft Batteries.

De markt voor accu’s voor elektrische auto’s wordt nu nog gedomineerd door bedrijven als LG Chem, Samsung en het chinese CATL.

Ook Toyota en Panasonic hebben onlangs bekend gemaakt dat zij per 1 april van dit jaar gaan samenwerken aan batterijen voor elektrische auto’s. Het is niet de eerste samenwerking tussen Toyota en Panasonic, in 1996 werkte beide bedrijven al samen, toen aan batterijen voor hybride wagens waaronder de succesvolle Toyota Prius. Panasonic produceert al jaren cilindervormige batterijen (18650 en 2170 cel) voor Tesla.

Zullen deze samenwerkingen gaan leiden tot dé definitieve doorbraak van de elektrische auto?


PIM Software; betrouwbare en uniforme productdata

Compano PIM software
Altijd de juiste productclassificaties met PIM-software We zijn op de valreep gestart met het implementeren van onze data in het PIM software systeem van Compano. Hiermee kunnen we begin 2020 aan de ETIM standaard voldoen en zijn we in staat om actuele, betrouwbare en uniforme productdata te publiceren naar de datapool van 2BA. Onmisbaar in de huidige wereld van digitalisering! Ons doel is uiteraard om datakwaliteit naar een hoger niveau te brengen en te houden.

Gebruikers van product- en artikeldata (ETB installateurs, onderhoudsbedrijven etc.) willen graag eenvoudig beschikken over betrouwbare data. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde datapools. Een datapool is een online punt waar fabrikanten en groothandels hun geclassificeerde productinformatie plaatsen die vervolgens door afnemers ingelezen kan worden in hun eigen vertrouwde ERP systeem.

Compano levert software voor de bouw- en installatiebranche is erkend partner van Ketenstandaard voor de bouw- en installatie, ETIM, FESAH en GS1.

Wilt u meer weten over PIM, 2BA of ook onze data gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op via sales@batimp.nl


Afgerond: Werkzaamheden N616 Erp

Werkzaamheden N616 Erp
In maart is men gestart met de reconstructie van de doorgaande weg (N616) door de kom van Erp. Vanaf 17 december is de weg weer open en zijn we weer op de normale route bereikbaar. Het laatste stuk Molentiend vanaf de Hoogstraat tot einde bebouwde kom zal in januari 2020 afgerond worden. 

Lees meer

ISO 9001 en 14001 certificering

Batterij Import Nederland Erp
We zijn enorm trots op het feit dat we voor het 17e jaar op rij ISO gecertificeerd zijn! Wij hebben deze week wederom het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement en het 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Wij zijn als bedrijf continu op zoek naar hoe processen verder verbeterd kunnen worden en de kwaliteit naar een nog hoger niveau gebracht kan worden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de concurrentie en de kwaliteit nog beter waarborgen. ISO 9001:2015 is de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement die bedrijfsprocessen in kaart brengt en controleert. De ISO 14001:2015 is de internationale norm voor milieumanagement en wordt gebruikt om ons milieubeleid en de uitvoering hiervan te waarborgen.

Wilt u meer informatie over onze ISO certificering? Lees meer