Winkelwagen

Sony Micro Batteries overgenomen door muRata

Sony wordt muRata
Onlangs heeft muRata alle batterijactiviteiten overgenomen van Sony, inclusief de twee fabrieken en alle personeelsleden (meer dan 10.000 mensen). muRata is een toonaangevende marktleider in het ontwerpen, produceren en leveren van geavanceerde elektronische materialen, geavanceerde elektronische componenten en multifunctionele modules. muRata's innovaties zijn te vinden in een breed scala aan toepassingen, van mobiele telefoons tot huishoudelijke apparaten en auto-applicaties tot energiemanagementsystemen en apparaten voor de gezondheidszorg.

Ook in Europa heeft muRata verschillende verkoopkantoren, een R & D-centrum en diverse productievestigingen. Er werken ongeveer 1500 mensen in o.a. Duitsland, Frankrijk, Italië, United Kingdom en zelfs in Nederland.

Alleen de aftersales producten worden nog verkocht onder het Sony label (zilveroxidebatterijen en alkalinebatterijen). De complete lijn aan industriële batterijen zoals lithium en lithium-ion zijn alleen nog verkrijgbaar als merk muRata. De batterijen van muRata worden veel toegepast in kleine elektronische apparaten, smartphones, elektrische gereedschappen en diverse toepassingen, evenals energieopslagsystemen voor huishoudelijk en zakelijk gebruik.
ISO 14001 certificering

Batterij Import Nederland Erp
Wij zijn onlangs met positief resultaat getoetst door Lloyd's Register voor het milieumanagementsysteem ISO 14001:2015. Deze ISO 14001 is de internationale norm voor milieumanagement en wordt gebruikt om ons milieubeleid en de uitvoering hiervan te waarborgen. Ons doel is om de milieurisico's van onze bedrijfsvoering te beheersen en waar mogelijk te de risico’s en milieubelasting te verminderen. Dit past uitstekend bij onze duurzaamheidsambities en milieuprestaties die wij met ons MVO beleid willen uitdragen. Lees meer


Bedrijfsborrel 7 december a.s.

Batterij Import Nederland Erp
Om de productiviteit hoog te houden en te blijven werken in een goede sfeer, is het belangrijk om af en toe te investeren in een leuke gezamenlijke activiteit. Daarom hebben wij op een vast aantal data per jaar een vrijdagmiddag borrel gepland. Dit versterkt de onderlinge teamgeest en je kunt op een wat minder informele manier met elkaar praten. Daarbij is het ook uitermate belangrijk om te horen wat er speelt op andere afdelingen en op onze andere vestiging in Oss.

Bestellen
U kunt op deze vrijdagen tot uiterlijk 15:00 een bestelling plaatsen, deze wordt dan, indien voorradig, nog dezelfde dag verzonden. Na 15:00 zijn beide vestigingen telefonisch niet meer bereikbaar. Maandag 8:30 staan wij weer graag voor u klaar! Bedankt voor uw begrip.

De volgende data hebben wij (onder voorbehoud) ingepland:

2019
1 februari Oss
5 april Erp
7 juni Oss
2 augustus Erp
4 oktober Oss
6 december Erp


Wij gaan er even een dagje tussenuit op 21 september a.s.

Muzieum
Gemotiveerde collega’s en een goed teamgevoel onderling, dat is wat iedere werkgever wil en misschien wel verlangt van zijn werknemers. Daarom gaan wij er even een dagje tussenuit met het complete BIN team en wel op vrijdag 21 september a.s.

Wat betekent dit voor u?
Wij zijn op deze dag gesloten en er worden géén orders verwerkt en geen offerteaanvragen behandeld. Ook onze vestiging in Oss is op deze dag gesloten. Vanaf maandag 24 september staan wij weer graag voor u klaar!
BHV Cursus 11 september a.s.

Magento2
Zoals u wellicht wel weet is het voor de ARBO-wet sinds 1994 verplicht om binnen je bedrijf één of meer BHV-ers op te leiden. Dit is bij Batterij Import Nederland uiteraard ook het geval. Op beide locaties beschikken we over 1 of meerdere BHV-ers die kunnen helpen in het geval van een calamiteit of reanimatie. Een bedrijfshulpverlener is in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV-er uit tot professionele hulpdiensten als ambulance, brandweer en politie aanwezig zijn.

Door de toename van het aantal personeelsleden heeft de directie van Batterij Import Nederland onlangs besloten om de BHV-cursus voor alle vaste medewerkers te verplichten. Dit om de veiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen. Deze in-company cursus vindt plaats op dinsdag 11 september a.s. en duurt de hele dag.

We zijn telefonisch alleen bereikbaar voor het plaatsen van orders, deze worden volgens de normale procedure verwerkt en verzonden. Voor offerte-aanvragen en overige zaken zijn wij helaas niet bereikbaar en deze zullen dan ook niet in behandeling genomen worden. Vanaf woensdag 12 september zijn wij u weer graag van dienst. Excuses voor het ongemak.


Nieuwe Magento 2 webshop

Magento2
UPDATE: alles is omgezet naar het nieuwe platform, alle accounts uit de oude webshop hebben een heractivatie email ontvangen. Hier en daar moeten we nog wat aanpassen en goed zetten! 

Onlangs hebben we de opdracht gegeven voor het compleet vernieuwen van onze corporate webshop/website batterijimport.nl. De huidige website is ondertussen al weer een aantal jaartjes oud en de ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op. Om u de beste online ervaring te blijven bieden gaan we over naar het nieuwe Magento 2 platform.

Magento 2 is de nieuwe standaard binnen e-commerce en biedt tevens voldoende groeimogelijkheden. Het platvorm is volledig responsive waardoor onze klanten ook op mobiel en tablet de juiste informatie kunnen vinden en direct een bestelling kunnen plaatsen. Voor de design- en technische uitvoering hebben wij wederom gekozen voor Vrolijk Online. Zij zijn op de achtergrond reeds gestart met de bouw van de nieuwe webshop en deze zal geplaatst worden op het toekomstbestendige Hypernode platform van Byte. Deze omgeving is volledig geoptimaliseerd voor Magento webshops en is aanzienlijk sneller in performance.

De koppeling van Magento 2 naar Exact Globe en visa versa wordt geïmplementeerd door Dealer4dealer, dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software en Magento webshops. Dealer4dealer heeft onlangs de 1500e webshop gekoppeld. Ook onze huidige webshop is toentertijd door hun gekoppeld maar ook zij hebben niet stil gezeten en zijn blijven door ontwikkelen voor een betere user-experience.