Dé batterijen en accuspecialist van Nederland... B2B only!

Winkelwagen

PIM Software; betrouwbare en uniforme productdata

Compano PIM software
Altijd de juiste productclassificaties met PIM-software We zijn op de valreep gestart met het implementeren van onze data in het PIM software systeem van Compano. Hiermee kunnen we begin 2020 aan de ETIM standaard voldoen en zijn we in staat om actuele, betrouwbare en uniforme productdata te publiceren naar de datapool van 2BA. Onmisbaar in de huidige wereld van digitalisering! Ons doel is uiteraard om datakwaliteit naar een hoger niveau te brengen en te houden.

Gebruikers van product- en artikeldata (ETB installateurs, onderhoudsbedrijven etc.) willen graag eenvoudig beschikken over betrouwbare data. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde datapools. Een datapool is een online punt waar fabrikanten en groothandels hun geclassificeerde productinformatie plaatsen die vervolgens door afnemers ingelezen kan worden in hun eigen vertrouwde ERP systeem.

Compano levert software voor de bouw- en installatiebranche is erkend partner van Ketenstandaard voor de bouw- en installatie, ETIM, FESAH en GS1.

Wilt u meer weten over PIM, 2BA of ook onze data gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op via sales@batimp.nl


Afgerond: Werkzaamheden N616 Erp

Werkzaamheden N616 Erp
In maart is men gestart met de reconstructie van de doorgaande weg (N616) door de kom van Erp. Vanaf 17 december is de weg weer open en zijn we weer op de normale route bereikbaar. Het laatste stuk Molentiend vanaf de Hoogstraat tot einde bebouwde kom zal in januari 2020 afgerond worden. 

Lees meer

Opgelost! Breuk in glasvezel

Breuk glasvezel
Door graafwerkzaamheden in onze straat is afgelopen vrijdag de glasvezel kabel kapot gegaan. Hierdoor zijn wij voor lange tijd telefonisch niet bereikbaar geweest en hadden wij geen beschikking over internet. Rond 15:00 was het probleem verholpen. Alle orders zijn nog dezelfde dag verwerkt en verzonden. We gaan er vanuit dat we alle e-mails en bestellingen hebben ontvangen. Heeft u het vermoeden dat dat niet het geval is, laat het ons dan snel weten.

Excuses voor het ongemak.ISO 9001 en 14001 certificering

Batterij Import Nederland Erp
We zijn enorm trots op het feit dat we voor het 17e jaar op rij ISO gecertificeerd zijn! Wij hebben deze week wederom het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement en het 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Wij zijn als bedrijf continu op zoek naar hoe processen verder verbeterd kunnen worden en de kwaliteit naar een nog hoger niveau gebracht kan worden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de concurrentie en de kwaliteit nog beter waarborgen. ISO 9001:2015 is de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement die bedrijfsprocessen in kaart brengt en controleert. De ISO 14001:2015 is de internationale norm voor milieumanagement en wordt gebruikt om ons milieubeleid en de uitvoering hiervan te waarborgen.

Wilt u meer informatie over onze ISO certificering? Lees meer

Kleine order kosten juweliers

Kleine order kosten juwelier
Vanaf 1 oktober 2019 berekenen wij voor juweliers kleine order kosten*. Het gaat hierbij om orders met een orderwaarde van minder dan € 25,00. De kleine order kosten bedragen € 2,95  Door verandering van de markt en de alsmaar stijgende kosten voor verzending van brievenbuspost zijn wij helaas genoodzaakt om deze wijziging door te voeren. Wanneer de order boven dit minimum bedrag uit komt, vervallen de kleine order kosten automatisch.

* tarieven ex. BTWDuurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag
Op deze duurzame dinsdag delen we graag een verhaal van het Belgische bedrijf Umicore die dankzij innovatieve technieken zo’n 20 waardevolle metalen uit e-waste en afgedankte lithium-ion batterijen weet te halen. Dit proces heet ook wel Urban Mining en kan in de toekomst naar schatting voorzien in 30 tot 40% van de wereldwijde vraag naar waardevolle grondstoffen. Lees het complete verhaal
Duracell Procell: terug van weggeweest!

Duracell Procell new
In September introduceert Duracell de nieuwe Duracell Procell range. Met een geheel nieuwe uitstraling, verbeterde kwaliteit en een verlengde levensduur van 30% vervangt deze nieuwe lijn de huidige Duracell Industrial range. De vertrouwde Procell batterij is dus weer terug van weggeweest zullen we maar zeggen.

Verkrijgbaar in de vertrouwde varianten:

Procell AAA MN2400
Procell AA MN1500
Procell C-size MN1400
Procell D-size MN1300
Procell 4,5V MN1203
Procell 9V MN1604

Wat betekent dat voor u?
De huidige lijn Duracell Industrial zal vanaf dat moment langzaamaan worden uitgefaseerd.
Sony Micro Batteries overgenomen door muRata

Sony wordt muRata
Onlangs heeft muRata alle batterijactiviteiten overgenomen van Sony, inclusief de twee fabrieken en alle personeelsleden (meer dan 10.000 mensen). muRata is een toonaangevende marktleider in het ontwerpen, produceren en leveren van geavanceerde elektronische materialen, geavanceerde elektronische componenten en multifunctionele modules. muRata's innovaties zijn te vinden in een breed scala aan toepassingen, van mobiele telefoons tot huishoudelijke apparaten en auto-applicaties tot energiemanagementsystemen en apparaten voor de gezondheidszorg.

Ook in Europa heeft muRata verschillende verkoopkantoren, een R & D-centrum en diverse productievestigingen. Er werken ongeveer 1500 mensen in o.a. Duitsland, Frankrijk, Italië, United Kingdom en zelfs in Nederland.

Alleen de aftersales producten worden nog verkocht onder het Sony label (zilveroxidebatterijen en alkalinebatterijen). De complete lijn aan industriële batterijen zoals lithium en lithium-ion zijn alleen nog verkrijgbaar als merk muRata. De batterijen van muRata worden veel toegepast in kleine elektronische apparaten, smartphones, elektrische gereedschappen en diverse toepassingen, evenals energieopslagsystemen voor huishoudelijk en zakelijk gebruik.