Winkelwagen

Bedrijfsborrel 7 december a.s.

Batterij Import Nederland Erp
Om de productiviteit hoog te houden en te blijven werken in een goede sfeer, is het belangrijk om af en toe te investeren in een leuke gezamenlijke activiteit. Daarom hebben wij op een vast aantal data per jaar een vrijdagmiddag borrel gepland. Dit versterkt de onderlinge teamgeest en je kunt op een wat minder informele manier met elkaar praten. Daarbij is het ook uitermate belangrijk om te horen wat er speelt op andere afdelingen en op onze andere vestiging in Oss.

Bestellen
U kunt op deze vrijdagen tot uiterlijk 15:00 een bestelling plaatsen, deze wordt dan, indien voorradig, nog dezelfde dag verzonden. Na 15:00 zijn beide vestigingen telefonisch niet meer bereikbaar. Maandag 8:30 staan wij weer graag voor u klaar! Bedankt voor uw begrip.

De volgende data hebben wij (onder voorbehoud) ingepland:

2018
7 december Erp

2019
1 februari Oss
5 april Erp
7 juni Oss
2 augustus Erp
4 oktober Oss
6 december Erp


Wij gaan er even een dagje tussenuit op 21 september a.s.

Muzieum
Gemotiveerde collega’s en een goed teamgevoel onderling, dat is wat iedere werkgever wil en misschien wel verlangt van zijn werknemers. Daarom gaan wij er even een dagje tussenuit met het complete BIN team en wel op vrijdag 21 september a.s.

Wat betekent dit voor u?
Wij zijn op deze dag gesloten en er worden géén orders verwerkt en geen offerteaanvragen behandeld. Ook onze vestiging in Oss is op deze dag gesloten. Vanaf maandag 24 september staan wij weer graag voor u klaar!
BHV Cursus 11 september a.s.

Magento2
Zoals u wellicht wel weet is het voor de ARBO-wet sinds 1994 verplicht om binnen je bedrijf één of meer BHV-ers op te leiden. Dit is bij Batterij Import Nederland uiteraard ook het geval. Op beide locaties beschikken we over 1 of meerdere BHV-ers die kunnen helpen in het geval van een calamiteit of reanimatie. Een bedrijfshulpverlener is in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV-er uit tot professionele hulpdiensten als ambulance, brandweer en politie aanwezig zijn.

Door de toename van het aantal personeelsleden heeft de directie van Batterij Import Nederland onlangs besloten om de BHV-cursus voor alle vaste medewerkers te verplichten. Dit om de veiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen. Deze in-company cursus vindt plaats op dinsdag 11 september a.s. en duurt de hele dag.

We zijn telefonisch alleen bereikbaar voor het plaatsen van orders, deze worden volgens de normale procedure verwerkt en verzonden. Voor offerte-aanvragen en overige zaken zijn wij helaas niet bereikbaar en deze zullen dan ook niet in behandeling genomen worden. Vanaf woensdag 12 september zijn wij u weer graag van dienst. Excuses voor het ongemak.


Nieuwe Magento 2 webshop

Magento2
UPDATE: alles is omgezet naar het nieuwe platform, alle accounts uit de oude webshop hebben een heractivatie email ontvangen. Hier en daar moeten we nog wat aanpassen en goed zetten! 

Onlangs hebben we de opdracht gegeven voor het compleet vernieuwen van onze corporate webshop/website batterijimport.nl. De huidige website is ondertussen al weer een aantal jaartjes oud en de ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op. Om u de beste online ervaring te blijven bieden gaan we over naar het nieuwe Magento 2 platform.

Magento 2 is de nieuwe standaard binnen e-commerce en biedt tevens voldoende groeimogelijkheden. Het platvorm is volledig responsive waardoor onze klanten ook op mobiel en tablet de juiste informatie kunnen vinden en direct een bestelling kunnen plaatsen. Voor de design- en technische uitvoering hebben wij wederom gekozen voor Vrolijk Online. Zij zijn op de achtergrond reeds gestart met de bouw van de nieuwe webshop en deze zal geplaatst worden op het toekomstbestendige Hypernode platform van Byte. Deze omgeving is volledig geoptimaliseerd voor Magento webshops en is aanzienlijk sneller in performance.

De koppeling van Magento 2 naar Exact Globe en visa versa wordt geïmplementeerd door Dealer4dealer, dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software en Magento webshops. Dealer4dealer heeft onlangs de 1500e webshop gekoppeld. Ook onze huidige webshop is toentertijd door hun gekoppeld maar ook zij hebben niet stil gezeten en zijn blijven door ontwikkelen voor een betere user-experience.


Yuasa dealerschap Nederland

Yuasa loodaccu's
Vanaf 1 januari mogen we ons officieel Yuasa dealer noemen... We nemen het stokje over van Cisper Electronics betreffende de distributie van Yuasa industriële batterijen in Nederland. Wij zijn enorm verheugd met deze ontwikkeling, vooral omdat Yuasa een sterke aanvulling is op ons huidige assortiment loodaccu’s. Voor meer info en prijzen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling of hier ons assortiment bekijken: Yuasa loodaccu's.