groothandel in batterijen, accu's en custom-made batterypacks

Shopping Cart 0
€ 0,00

Laadapparatuur

De perfecte lader voor al je apparaten en accu’s 

 • Al sinds 1982 actief als groothandel van batterijen, accu’s en laders.
 • Laders voor al je toepassingen en merken.
 • Mogelijkheid om advies op maat te vragen.
 • Naast groothandel zijn we tevens packmaker met een een in-houseassemblage afdeling met een goede staat van dienst. 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe lader? Weet je niet precies welke lader de perfect match is voor je apparaat? Of ben jij je gewoon even aan het oriënteren? 

een ongeorganiseerde werkplek een oranje lader

 

De juiste lader voor jouw apparaat 

Bij Batterij Import Nederland weten we dat het soms lastig is om de verschillende laders uit elkaar te houden, ze lijken in sommige gevallen ook heel erg op elkaar. Zeker aangezien veel van de aansluitingen op elkaar lijken. Daarnaast beschikken de acculaders over een groot aantal technische specificaties waar men ook rekening mee moet houden. Zo kan er onder andere gekeken worden naar de verschillende uitvoeringen de diverse merken. Tevens dient men rekening te houden met het aantal ampère en volt wat een acculader maximaal aan kan. 

 

Het productaanbod van Batterij Import Nederland 

Batterij Import Nederland biedt laders aan van diverse merken en uitvoeringen. We bieden onder andere laders van bekende- en minder bekende merken. Zo kun je bij ons onder andere laders van de merken Mascot, PBQ en GP Batteries vinden. Omtrent de uitvoeringen, bieden we laders aan voor vrijwel al je apparaten. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit batterij opladers en onze power supply AC/DC laders. Daarnaast kan er ook nog rekening gehouden worden met de diverse chemische samenstellingen waarvoor een lader gebruikt kan worden. Zo bestaat ons assortiment onder ander uit laders die geschikt zijn voor batterijen en accu's met de volgende chemische samenstellingen.

 • Lood (Pb)
 • Lithium Polymeer (Li-Po)
 • Lithium-ion (Li-ion)
 • Lithium ijzer fosfaat (LiFePO4)
 • Nickel Metaalhydride (NiMH)
 • Nickel Cadmium (NiCd) 

 

Populaire laders bij Batterij Import Nederland 

Zoals al eerder aangegeven beschikt Batterij Import Nederland over een breed assortiment. Zo heb je voldoende keuze en kan je zelfs op merk, voltage en capaciteit (ah) zoeken en filteren. We verkopen onder andere laadapparatuur van de volgende merken;

 

Het gevaar van verkeerd laden 

Het opladen van je accu’s, batterijen of apparaten is echter niet zonder risico. Het wordt daarom ook aangeraden om voor het laden te kijken naar zowel de specificaties van de lader, als het apparaat dat je wil gaan opladen. Zo dien je te alle tijden een lader aan een accu te koppelen die dezelfde hoeveelheid spanning kan verwerken. Als een accu een hogere spanning heeft dan de lader waar die op is aangesloten, dan kan de lader het begeven. In het omgekeerde scenario kan de accu het begeven. Als er naar de stroomsterkte gekeken wordt, kan het volgende geconcludeerd worden: Mocht de lader meer stroom doorgeven dan wat de accu vraagt, dan is er sprake van overcapaciteit. Wat niet erg is, de lader met adapter is namelijk zelf in staat om de juiste hoeveelheid stroom door te geven. Mocht een lader minder stroom of ah doorgeven dan wat de accu vraagt? Dan wordt het ten zeerste afgeraden om zo’n lader dan met de desbetreffende accu te koppelen, zeker als je tegelijkertijd op het apparaat dat wordt opgeladen wil gaan werken. Dit kan ervoor zorgen dat de adapter van een accu het gaat begeven. Kortom; bij het uitzoeken van een lader dient de spanning (voltage) geijk te zijn en de stroomsterkte (ampére-uur) dient gelijk of meer te zijn.  

een powerbank

 

Hulp bij het kiezen van de juiste acculader 

Batterij Import Nederland wil dan ook graag dat haar klanten zonder moeite het juiste product kunnen vinden. Om miskopen te voorkomen en een gedegen advies te ontvangen staan onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden.

 • Al sinds 1982 actief als groothandel in laders en batterijen.
 • Een goede staat van dienst als leverancier van acculaders.
 • Wij zijn een officiële distributeur van Arts Energy, wat voorheen Saft Batteries was. 
 • Daarnaast leveren we ook batterijen en accu’s van de volgende merken; Duracell, Varta, Maxell, ELP en Murata (voorheen Sony)
 • Minimaal vier jaar garantie op al onze producten.
 • Je kunt met al je vragen omtrent batterijen, accu’s en laders bij ons terecht.

 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste acculader, neem gerust contact met ons op via de onderstaande knop of bekijk het productaanbod. 

 

knop naar de contactpagina Batterij Import Nederland          knop naar het assortiment laadapparatuur