MVO Projecten

Wij willen als onderneming graag iets terug doen voor de maatschappij en daarom investeren wij vol overtuiging in diverse goede doelen. We doen dit wel in alle stilte want we willen dit niet als promotie gebruiken maar meer als inspiratie voor andere bedrijven om hetzelfde te doen. En dat lijkt ons een nobel iets. Wil je weten of jij ook iets kunt betekenen voor de maatschappij, laat je dan hieronder inspireren...

Surfkids
Het Surfkids magazine is een informatief en educatief blad dat vier keer per jaar aan alle kinderen in onder andere alle Nederlandse ziekenhuizen wordt aangeboden. Make-a-Wish Nederland (www.makeawishnederland.org), Stichting Opkikker (www.opkikker.nl) en Stichting Metakids (www.metakids.nl) zijn begunstigden van dit magazine en samen met hun bijdrage biedt dit magazine een stukje ontspanning aan deze kinderen. 

 

Meer info over dit magazine vind je op www.surfkids.nl


Spieren voor Spieren

De vijfde editie van de Spieren voor Spieren rally, georganiseerd door Rotary Gorssel, bracht op zaterdag 8 juni jl. 64 equipes aan de start. De opbrengst voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen kwam, mede dankzij de bijdragen van veel sponsoren uit de regio, uit op €15.000!
Een bijzondere genodigde bij de prijsuitreiking was Milan Altena (14) uit Zutphen, Kinderambassadeur van Spieren voor Spieren. Milan, die de spierziekte FSHD heeft, legde de deelnemers en het publiek van de rally uit hoe zijn leven met de ziekte er uit ziet en dat de opbrengst van de rally aan belangrijk onderzoek wordt besteed. Milan Altena neemt de cheque van €15.000 in ontvangst. 

 

Meer info over deze rally vind je op www.spierenvoorspierenrally.nl

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker is een stichting die dagen ontspanning organiseert voor langdurig zieke kinderen en hun hele gezin. Stichting Opkikker biedt met ruim 120 vrijwilligers, honderden gelegenheidsvrijwilligers en duizenden relaties, gezinnen met een langdurig ziek kind uit Nederland een dag broodnodige afleiding aan. Zo kan het gezin genieten van een bijzondere dag en kunnen zij het ziek zijn echt even vergeten. Stichting Opkikker is een organisatie, opgezet door en werkzaam met vrijwilligers. Voor het realiseren van de Opkikkerdagen is geld (en hulp) nodig. Met onze lege cartridges zorgen wij er mede voor dat vele gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag kunnen beleven.

l Stichting Opkikker
Meer info over deze stichting vind je hier www.opkikker.nl


Zakenvriend KWF

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker, zelf, of in de omgeving. Voor al die miljoenen levens maakt KWF Kankerbestrijding al ruim 71 jaar het verschil. Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij Zakenvrienden van KWF. Met deze steun stellen zij onderzoekers in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen.

Als Zakenvriend helpen wij als bedrijf kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op dit gebied. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl

KWF zakenvriend